maanantai 31. lokakuuta 2011

Agin viikkotreenit

Eikä voi olla totta. Kun näytän koiran puoleisella kädellä koiralle estettä ja sanon aita niin se juoksee takaakiertämään aidan.............

Meillä on siis ihan pikkuisen lieviä ongelmia tuon takaakiertoinnokkuuden kanssa, kuten tänään viikkotreeneissä taas huomattiin. Nyt täytyy ehdottomasti palkata vaan suoraan hypätyistä aidoista eikä oikeastaan järin paljon edes tehdä takaakiertoja. Mutta se on kyllä kumma, miten takaakierroista onkin tullut Elvin lempparieste agissa. Voittaa jopa kontaktiesteet! Mutta tänään oli kyllä muutenkin ihmeellistä säheltämistä koko touhu. Puomin alakontaktilta hyppäsi, alussa tottakai varasti, kävin palauttamassa paikalleen ja sitten odotti (mutta että se pitää aina testata se ensimmäinen varastaminen!) ja pöydästä Elvi ei ole koskaan kuullutkaan.

Onneksi huomenna mennään taas kahdestaan hallille niin saa rauhassa ja ajatuksella (kun ei viikkotreenien aikataulu ja seuraava ryhmä hengitä niskaan) treenata ja hioa. Katsotaan saadaanko videopätkääkin, jos treenikaveri Viivi innostuisi vaikka kuvaamaan :)

Rontixilla on haasteratakilpailu käynnissä ja vaikka emme Elvin kanssa tuota haasterataa saa ikimaailmassa suoritettua, haluan todellakin mielenkiinnosta kokeilla itsenäisyystreeniä ja kaukoja Elvin kanssa ottamalla pätkiä tuosta radasta. Ne on ihan toista kuin mitä ollaan koskaan tehty, joten siinäkin mielessä molemmat voisimme oppia jotain uutta. Ja saisimme jotain muuta ajateltavaa kuin ainaiset ihmeellisyysongelmat.

Ja huomenna Sagakin pääsee opettelemaan agilitya, nyt jo melkein sujuvan putken oheen otetaankin opetteluun pussi :) Palkkana ensimmäistä kertaa muuta kuin omat ruokanappulat, raejuustoa, NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti