keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Toko- ja tukkatavaraa

Käytiin Sagan kanssa tänään vinkuleluostoksilla ja päädyttiin yhteistuumin minikokoiseen vinkuvaan sikaan. Tarkoitus olisi yrittää saada Sagaan enemmän eloa tokon parissa tuolla vinkulelulla ja lähinnä takapalkkana käyttää tuota tai ainakin takapalkkaustreenissä.

Samalla reissulla onnistuttiin löytämään melkein sopivan kokoinen ketjupanta, 45 senttinen. On se kumma, miten minun koirani ovat molemmat välimallisia, 40 on liian pieni, 45 on inasen liian iso, molemmille. No, tällä mennään ja tästä tulee siis tokopanta kumpaisellekin. Elvillä alkaa kuun lopussa tokokurssi seuramme hallilla, joten neidille on pakko erottaa jollain tavalla, mitä ollaan menossa tekemään. Kun mennään ilman pantaa -> agility, kun mennään ketjiksellä -> toko. Melkein kuukausi aikaa treenata! ;)

Näiden lisäksi sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tehdä likoille noutokapuloita. Saga on kyllä ihan luonnonlahjakkuus tuossa, sitä kun ei kammota nostaa mitään suuhunsa (vielä kun opetellaan, että kapulaa ei ole tarkoitus syödä tai varastaa), Elvi ei avaa suutansakaan tuon kapulan kanssa, inhottaa vaan. Tosi erilaisia kaikessa nuo plikat.

Ostin nyt myös lopultakin uuden auton kumimaton, että pääsen trimmaamaan nämä karvamopit loistoonsa. Vielä kun löytäisi aikaa ja saisi inspiraation... Kuvasta päätellen Elvi olisi ollut trimmiä vailla jo ajat sitten! :D


2 kommenttia:

  1. Niinhän se näyttää :D ja kun tuon pennun jälkeen ottaa westien syliin niin tuntuu että painaakin niin tuhottomasti :D Mutta kyllä tuo Mila tuosta varmaan kohta ohi menee :)

    Huomasin vasta äsken, että sinä pidät myös tuota tessukka blogia! Ohhoh, molempia olen seuraillut ja tilasin sinulta ne profiilitkin, mutta en yhtään osannut yhdistää että nämä molemmat blogit ovat sinun :D

    komiat poskikarvat Elvillä tuossa kuvassa ;) itse en kyllä osaa yhtään trimmata päätä, juuri viikonloppuna olin trimmikurssilla, mutta huomiseksi sain silti varattua trimmin, ei siitä mun kynimistä voi miksikään trimmiksi kutsua :P

    Meidän Sofilla on tuollainen samanlinen minipossu, mutta mun on pakko pitää sitä piilossa, kun se rupeaa joka kerta hoitamaan sitä vaikka ei olisi edes valeraskaus päällä! Eikä sitä jaksa kukaan kuunnella, kun se vinkuu kaiket yöt ja hoivaa sitä! Muiden vinkulelujen kanssa ei kyllä tuota ongelmaa ole... onneksi :)

    VastaaPoista