torstai 24. marraskuuta 2011

Lähtölistat julkistettu!

Tiedättekö, kakkosissa kisaa vähän koiria. Jyväskylän kisoissa esimerkiksi pk- tai Turunseutua huomattavasti vielä vähemmän. Jyväskylässä on kuudesta kahdeksaan (mini)koiraa per startti nyt viikonloppuna. JA MIKÄ TODENNÄKÖISYYS ON, ETTÄ ELVIIRA ON VIIMEISTEN JOUKOSSA...... Joo, odotushan ei ole mikään pitkä, jos ennen meitä on viisi muuta koiraa, mutta tämä on vain osoitus siitä, että meillä on ihan oikeasti lähtöjärjestyskirous!

Pohdiskelin noita Jyväskylän kisoja näin etukäteen ja todellakin aion nyt tuolla toteuttaa sen, että vaikka kannan Elvin sisälle halliin, se saa itse kävellä kentälle ja sivu-komennolla jäädä odottamaan, ei paikalle. Tavoitteena on, että minä pääsisin alussa edes yhden esteen päähän Elvistä, sillä lentävä lähtö agilitykisoissa näyttää ja tuntuu aivan kamalalta. Saas siis nähdä moniko ensimmäinen rima tippuu sen takia, että Elvi varastaa ja minä luotan siihen, ettei se varasta ;)

Lauantaina mennään Een kanssa kerrankin ihan kahdestaan kisaamaan (Saga jää hauskuuttamaan Tellervoa ja Hilmaa). Hyvä niin, saadaan molemmat olla rauhassa (Elvi autossa, minä hallissa). Sunnuntaina lähdetään heti aamusta samaiseen paikkaan, sillä Hilmalla on ykkösissä kisat. Siinäkin on näkemistä, miten Elvin pää kestää aamun odottelun ja sitten vielä omat kisat. Sanotaanko näin, että sunnuntain odotukset ovat melkoisen pienet. Tosin eipä me nyt maanantainkaan jälkeen olla käyty treenaamassa agia, joten lauantainakin saattavat molemmat radat mennä höyryjen päästelyyn. Kaikkinensa taas odotukset ovat aika minimissä ja pari ämpäriä varattu auton takaluukkuun, johon voidaan kipata kaikki virhepisteet kotiinviemisinä!

Onneksi Een agiuran välitavoitteen deadlineen on vielä aikaa, puoli vuotta aikaa nousta kakkosista kolmosiin ei pitäisi olla edes Elviiran pääkopalta liikaa vaadittu. No, jännitys tiivistyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti