keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Syysloma

Ollaan oltu tyttöjen kanssa vanhempieni luona viime viikonlopusta saakka. Itse olen tehnyt remonttihommia ja muutenkin puuhaillut paljon muita töitä, enkä ole niinkään ehtinyt olla tyttöjen kanssa. Neidit ovat nauttineet siitä, että koko ajan joku on kotona ja koko lauma on koossa. Tellervoa on viihdytetty ja kiusattu terrierivoimin, eikä Hilmakaan ole täysin säästynyt leikkitappeluilta.

Eilen tälle työntouhulle tuli kuitenkin stoppi, kun lähdettiin JATpailuihin eli Jyväskylän agilityurheilijoiden epävirallisiin agikisoihin Jyväskylään. Tellervo osallistui mölliradalle, Hilma ja Elvi kummatkin ykkösten ja konkareiden radalle. Elvi tuli ykkösten radalla toiseksi ja Hilma neljänneksi, mutta koska Elviä kakkosluokkalaisena ei palkittu ykkösten radalla, Hilma nousi kolmanneksi ja sai palkinnoksi koirannamia ja suklaata :) Konkareiden rata oli niin jumalattoman älytön, että kummallakaan ei ollut mitään mahdollisuuksiakaan selvitä siitä hengissä eli HYL molemmille.

Konkareiden radalta sain myös monia treeniaiheita Elville jahka päästään takaisin arkeen kiinni. Lähdössä varastaminen on muodostunut suureksi ongelmaksi kisatilanteessa, pakko keksiä tähänkin rutiini. Haltuunottoja selkeissä etenemispaikoissa täytyy niin ikään treenata, Evi on alkanut etenemään! Ja takaakierrolle on tehtävä jotain, pakko palkata suorista hypyistä enemmän tmv. koska tuo alkaa hakemaan ihan kaikki hypyt takaakiertona, jos näyttää vähänkin siltä, että se voisi olla takaakierrettävä aita. Puomin alakontakti käännöksineen meni uskomattoman hyvin kisatilanteessa, vaikken pidä sitä vieläkään satavarmana, mutta selkeästi siis lähestytään oikeaa suuntaa. Ja muurin palikat..... tarvitseekohan niistä edes sanoa mitään.

Sanottakoon näin, että meillä oli ongelmia myös episten ykkösten radalla, mutta silti siellä tuntui siltä, että ollaan oman tasoisella radalla. Kakkoskolmosille suunnattu konkareiden rata oli aaaaivan liian vaikea. Saataiskohan me millään mennä takaisin ykkösiin kisaamaan?

Huomenna Turkuun ja ATT:n epiksiin illalla ja viikonloppuna päästään vihdoinkin patikkaretkelle viettämään laatuaikaa koiruuksien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti