sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Riihimäellä

Tytöt tekivät tänään lenkin Riihimäelle viikonlopun kunniaksi. Reissun tarkoitus oli lähteä ensimmäisiin agikisoihinsa henkiseksi tueksi Jerry-kääpiöpinserille (tai ehkä ennemmin kartturilleen Viiville) ja näin tehtiin. Elviä en ottanut kitumaan agilitypaikalle, vaan Elvi pääsi Sofian luokse päivähoitoon. Saga puolestaan oli hallilla kannustamassa.

Sagan mielestä oli SUPERkivaa, kun sai olla viilettää vieraita koiria tuijotellen kisapaikalla ja luulen, että Elvikin on nauttinut laatuajasta Sofian kainalossa sohvannurkassa, rennolla päiväkävelyllä ja terapiakoirailemassa :) Oli kyllä mukava reissu ja seura oli loistavaa (lievästä paniikista huolimatta) ja upeasti kaikesta huolimatta kannustettava koirakko teki hullun hyvää työtä ja ansaitsi itselleen hyllyt tulevia palkintoja varten. Siitä se lähtee!! :)

Tuli kyllä taas agilitykuumetta, miksei Elvillä voisi olla jo kisat? Jotenkin tuntuu siltä, että kakkosille kisoja on vähemmän tarjolla (tai ne vähäiset, joita olisi nyt, ovat jossain turhan kaukana meille). No, onneksi huomenna päästään taas hallille viikkotreeniin, eikä niihin kakkosten ensimmäisiin kisoihin ole enää kuukauttakaan... kaikennäköistä ehtii vielä tapahtua. Juoksukontaktien käännöstreenitkin saatetaan saada hyvälle mallille ennen startteja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti