lauantai 16. huhtikuuta 2011

Pujottelu alkaa uudelleen

Eilisen agilitytreenin innoittamana päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa keppien opettamisen uudelleen. Elvihän opetteli alkuunsa keppejä ohjureilla, sitten joutui siirtymään suoraan normaaliin pujotteluun ja sitten ollaankin tehty jos jonkinnäköistä viritelmää. Eli en ole treenauttanut Elviä missään vaiheessa määrätietoisesti yhdellä tavalla keppivarmaksi. Muutos alkoi tänään, kun otimme härkää sarvista ja lähdimme hallille aamutuimaan treenaamaan.

Elvi on niin kiinni minun ohjauksessani, että jos näytän kädellä eli ohjaan -> Elvi jää tuijottamaan kättäni ja räyhäämään. Tämä on siis toinen asia, johon paneudutaan samalla kun näitä keppejä opetellaan. Tavoitteena saada Elvi tuijottamaan eteenpäin ja jossain vaiheessa myös niin, että itse pystyn sijoittumaan minne tahansa ja jopa liikkumaan minne tahansa. Mutta ne on niitä pitkän tähtäimen tavoitteita, tänään tarkoitus oli saada Elvi juoksemaan kujaa (välirautojen yli) päämääränään pallo. Toimii! :)



Hauskin huomio on ehkä kuitenkin, että Elvi on mitä mainioin tokokoira agikentällä, katsekontakti ei katkea sekunniksikaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti