sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäispäivän epikset

Käytiin Kirsujen möllikisoissa pääsiäispäivän kunniaksi. Osallistuttiin 1-luokan sekä kakkoskolmosten rataan. Harkattiin molemmat, sillä jätettiin kepit kokonaan tekemättä ettei kujakepeillä tehty työ menisi hukkaan.

Ykkösten radalla Ee meni oikeasti tosi hyvin, mitä nyt vauhti oli tahmea, mutta esteiden suoritustehokkuus mainio! Ohjasin huonosti aidan takaakierron (lähti hyvin kiertämään, mutta en vetänyt kunnolla aidan yli hyppyä) ja sitten jää jumittamaan putkelle, koska tietää, että takaaleikkaan ja ei näemmä edelleenkään kestä pikkuneidin pää semmoisia kamaluuksia. Ja kepit tosiaan jätettiin välistä. Muuten meni kyllä hienosti!!



Kakkoskolmosten radalla (video alkaa hieman kesken, alun aidat kuitenkin samanlaiset kuin ykkösten radalla ja menivät ok) jätettiin tosiaan taas kepit välistä. Sitten keinun jälkeen minä jään seikkailemaan jotain omiani, tarkoitus oli siis valssata takaakierrettävän aidan jälkeen. Päädyin siis ohjausvirheen vuoksi väärälle puolelle ja sitten mentiinkin mustan putken väärään päähän. Tällä radalla takaakierrot aidoille menivät nappiin. Lähimpänä kameraa olevaan putkeen ei Elvi koko radalla suostunut suosiolla menemään, vaan louskutti jatkuvasti. Putkitreeniä, putkitreeniä... Ja lopussa tuli melkein kiire valssin kanssa, mutta Elvi pelasti hienosti ;)



+ Vieras keinu meni arkailematta!!
+ Yhtään rimaa ei tiputettu maneesipohjalla
+ Kuuntelu oli melko hyvää

- Sama vanha virsi; kepit, putket ja kartturin liike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti