torstai 21. huhtikuuta 2011

Kevättrimmi

Ihanaa, että aurinko paistaa ja pääsee jälleen trimmaamaan koiria ulos! Ee tuli trimmattua kauttaaltaan, johan neiti olikin päässyt kuntoon.. Mutta nyt on taas ehkä hieman westien näköinen typykkä nurkissa pyörimässä. Elvin rintakehässä alkaa myös olemaan kerrostumia, sillä neiti ei enää kaljuunnu trimmin jälkeen. Jee! Vaikka olen suurelta gurulta saanutkin oppia westien trimmausta, Elvillä on sitkeä raita kyljessä, jota saan kyllä häivytettyä mestarin opeilla, mutta pois sitä en saa millään. Raidalla siis tarkoitan pitkän ja puolipitkän/lyhyen karvan välistä rajamaastoa. Saksiin ei koskettu tänään, joten viimeistely säästetään vaikka pääsiäispyhille.


Sagan kanssa vielä opetellaan ylipäätään trimmattavana olemista ja elämistä. Kylkiä trimmattiin taas urakalla ja muuten vain kammattiin rankalla kädellä kuollutta tukkaa pois. Yhtä karvaiselta tuo kyllä trimmin jälkeenkin näytti, vaikka todisteena pidin kädessä kahta nyrkillistä mustia hahtuvia. Kovasti tekisi mieli skotinkin oikeaoppista trimmausta (linjoja ja muotoilua siis) opiskelemaan, mutta jotenkin minusta tuntuu, että aikuisen, paikallaan pysyvän ja vähemmän hampaita käyttävän skotin trimmausopiskelu voisi olla helpompaa. Sagan muotoilutrimmaus tulee siis varmasti jossain vaiheessa eteen, mutta odotellaan järjen kasvamista ensin rauhassa.


Elvi ja Ässä poseeraavat kuvissa heräteostoksen kanssa, halpakaupan vitosen maksanut kippoteline. Kaikkea sitä! Mutta onhan se hieno ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti