sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Matkalla

Tytöt saivat jälleen maistaa pitkänmatkan automatkailua. Aamulla lähdettiin Tampereelle, jossa tyttöset odottivat keikan ajan autossa kiltisti ja sieltä sitten jatkoimme matkaa Sagan kasvattajan luo pentutapaamiseen. Pentutapaamisessa olivat paikalla sisarukset Titta ja Esko. Saga vaikutti ehdottomasti pentumaisimmalta ja oli muutenkin monin tavoin omanlaisensa. Yhtä pitkä kuin leveä ainakin verrattuna solakammilta vaikuttaviin sisaruksiin ja aavistuksen karvaisempi ;) Mari-kasvattaja ystävällisesti trimmasi Sagaa, vaikka jostain sitä kylkikarvaa taisi riittää kotiinkin trimmattavaksi... Elviirakin oli rähisemässä ja yleisenä järjestyksenvalvojana menossa mukana.

Hauskaa oli kyllä kaikenkaikkiaan, harmitti vain, että oltiin Tampereen reissun vuoksi paljon myöhemmin paikalla pentumiitissä, olisi ollut mukava tutustua paremmin Eskonkin omistajiin. Mutta kovasti oli puhetta jatkosta tämänkaltaisille tapaamisille ja hyvä niin!

Matkalla pysähdyimme lempparilevähdyspaikalla, Pirkanhovissa.

Ennen päivän reissuannosta kävimme myös hallilla treenaamassa Elvin kujakeppejä. Tänään tarkoituksena oli edelleen saada Elvi menemään rautojen yli leveää kujaa vauhdilla pallon luokse, vaikeusasteena minun liike (vähäinen, mutta melkein liian vaikuttava silti) ja keppejä edeltävä aita. Saga ei toiminut häiriötekijänä, vaikka mukana hyppelikin. Elvi häiriintyy ennemmin minun liikkeestäni kuin mistään muusta, vaikka tulilinjalla oleva Saga ei välillä avuksi ollutkaan... Mutta hyvin meni, vaikka selvästi toinen puoli on edelleen huonompi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti