perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkäperjantain agitreenit

Pakko kyllä tämä treenipostaus omistaa ihan alkuunsa huippuhyvälle kouluttajalle, jonka opissa on onni olla Elviiran kanssa. Sopivassa suhteessa kuria ja huumoria kouluttajan puolelta saavat oman treenimotivaationi ainakin nousemaan huimasti siihen nähden, että kouluttaja olisi liian lepsu tai ei saisi muuten sanottua mitään rakentavaa. Elviiran kanssa treenatessa on vaarana, että Een "verenmakusuussa"-meininki tarttuu myös minuun ja sitten ei enää kenelläkään ole kivaa. Siihen siis tarvitaan kouluttajan huumoria. Toisekseen Elvi vaatii tarkkaa ohjausta ja itselläni on heikko keskittymiskyky (plus että olen hieman laiska ohjaajana). Siihen siis tarvitaan kuria. Tarvitsen jonkun piskaamaan ja välillä myös nauramaan kentän laidalle. Iso kiitos siis Tanjalle, joka on jaksanut katsella ja opettaa meitä molempia!

Alla suurinpiirtein vähän sinnepäin ratapiirros, ei mittasuhteissa ja pakko myöntää, että en muista enää, oliko 13. ja 15. sama aita vai oliko radalla kaksi vieretysten, mutta hyvältä näyttää näinkin.


Alku otettiin pakkovalssilla kakkosaidalle, mikä saatiin Elvin kanssa toimimaan ihan hyvin. Ee yritti myös kolmosputkella valittaa putkiongelmastaan, mutta hyvin siitäkin päästiin yli. Putken jälkeen persjättö ja aitojen ohjaus oikealta puolelta. 6. putkelle jälleen pakkovalssi ja hämmästyttävää kyllä, Elviira saatiin menemään putkeen. Kun toistettiin alkupätkää radasta muutamaan kertaan, ohjaajan kuvakulmasta näytti, niin kuin Elvi olisi jo alkanut hakemaankin kyseistä putkenpäätä. Vau. 7. esteenä oli oikeasti kepit, mutta Elvi sai erivapauden, kun kepit on työn alla kujakepeillä, joten otimme Elvin epälempparin, putken, siihen tilalle. Valssilla/persjätöllä 8. aidalle, rengas ja jälleen Elvi eteni suoraan kymppiputkelle! Sitten tuli se paikka, jossa itse mokailin huonolla ohjauksella ja Elvi meni moneen kertaan aidan väärältä puolelta. Keinulla on edelleen henkisiä ongelmia ja Elvi varoo paljon, mutta suostui suostuttelemalla suorittamaan sen kuitenkin. Valssi keinun jälkeen ja kummallinen pyöriminen niin, että aidalle 14. ohjasin oikealta puolelta. Aa:n jälkeen valssi jälleen ja ohjaus oikealta puolelta kierrättäen 18. aidan siivekkeen ympäri putkeen ja maaliin.

+ Elviiran aivot olivat mukana ainakin jonkin aikaa radalla
+ Ee haki joitain esteitä (jopa putkia!!!)
+ Opin taas jotain uutta omasta kropanhallinnasta

- Epävarmoja esteitä on edelleen radalla (kepit, keinu, rengas, putket)
- Toimimatonta ohjausta paikkapaikoin

Pääasiassa kuitenkin meni hyvin ja molemmat kotiuduimme treeneistä väsyneinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti