perjantai 13. toukokuuta 2011

Pentu-uinti

Sagalla oli hyvä päivä torstaina. Kävimme Hyvinkäällä koirakylpylän pentu-uintivuorolla uittamassa Sagaa ja koimme onnistumisia, pikkuneiti ui käyttäen kaikkia jalkojaan! :) Välillä tuppasi kropanhallinnan puuttuessa kiepsahtamaan selälleen ja vielä useammin onnistui uimaan kuono veden pinnan alapuolella (ei kuulemma mitenkään epätyypillistä). Hienosti kuitenkin Saga jaksoi kaikenkaikkiaan noin mahdottoman pieneksi koiraksi uida pitkää matkaa uittajan kanssa. Pariuinnissa jäätiin pahasti jackrusseli, Hepun, jälkeen, mutta päästiin maaliin kuitenkin, hullunkiilto silmissä ;) Ja loppuvaiheessa Saga oli jo niin väsynyt, että uittajaakin kävi sääliksi pientä urheilijaa, vaikkei kuulemma koskaan sääli ketään uimaria :D

Uinnin jälkeen piti tietenkin kuivatella nurmikolla tekemällä selkäliukua alas rinnettä. Kun kuivattelut oli suoritettu, käveltiin autolle, ja vielä matkalla piti kuivatella vähän lisää. Hiekassa.

Vesikauhuinen Saga ei kuitenkaan ole, sillä ui todella matalalla, samaan tapaan kuin Elviirakin. Uittaja sanoi, että tämä koira pysyy ehdottomasti ilman liivejäkin pinnalla, eikä vaadi kuin muutaman kerran lisää treeniä tekniikan hioutuminenkaan! Uittaja oli samainen, joka oli Hyvinkäällä myös isoja tyttöjä uittamassa ja kysyikin ensimmäisten hetkien jälkeen "Onko tämä se pieni skotti, joka oli altaan reunalla häkissä haluamassa uimaan?". Niin se Saga vain jää mieleen :)

Elviira oli uintireissun aikana Riihimäellä hoidossa ja hyvää hoitoa olikin saanut, mitä nyt piti naapuria käydä (jälleen) moikkaamassa ja näin aiheuttaa sydämentykytyksiä hoitotädille. Muutenhan Elviira oli ollut kuin enkeli (kuulemma). Se on ehkä ihaninta, mitä voi kuulla, että koira osaa käyttäytyä niin kuin minä haluan, vaikken itse ole paikalla.

Kuvakokoelma


3 kommenttia: