maanantai 23. toukokuuta 2011

Meillä menee hyvin!

Kaikenkaikkiaan välillä riemuitaan pienistä asioista.

Saga on ollut viime päivät (liekö antibiootista, sopivan viileistä keleistä vai mistä johtuen) todella pirteä ja lähtenyt mielellään ulos, ei tokikaan himolenkkeilemään, mutta silti. Ässä on myös oppinut vihdoinkin, että me asumme keskimmäisessä rapussa (kolmesta samannäköisestä ulko-ovesta on aina ollut vääntöä).

Ee puolestaan syö vakiruokana kanaa, eikä oksenna sitä (ja pitää siitä!!!). Huimaa editystä koiralle, joka on käytännössä sekunnin kuluttua ruokailusta oksentanut syömänsä. Toisekseen käytiin hallilla treenaamassa huvikseen rataa ja mentiin riskillä kepit. Ei mitään kujakeppejä, vaan kentällä olleet oikeat kepit. Melkein pyörryin. ELVIIRA haki itsenäisesti kovasta vauhdista oikean aloitusvälin ja pujotteli reipasta vauhtia loppuun asti. Josko uskallettaisi keskiviikkona koittaa keppejä myös häiriöllä ulkona. Ja josko lähdettäisi sitten treenaamaan oikeita kisoja.. Jännittävää!

Kaikesta on nyt hyvä fiilis. Elviiran tassut ovat tulehtuneet ja Sagalla on torstaina sappihappotesti ja sen perusteella sitten jatketaan mitä jatketaan, mutta mahdoton sentään, meidän elämässä menee kaikesta huolimatta hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti