sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Taas se tanssii

Vietin itse päivän talkoillen ja tuijotellen JANKK:n koiratanssikisoja ja täytyy sanoa, että yksi esitys oli kyllä aivan täysin ylitse muiden. Aivan ihastuttava norwichinterrieri teki hullun hyvin töitä ja onnistui monissa vaikeissa tempuissa ja kaikki liikkeet oli ketjutettu sulavasti toisiinsa. Kokonaisuus oli aivan mahtava. Vieläkin hymyilyttää, kun muistelen tuota esitystä :)

Siitä päästäänkin melko sulavasti illan kt-treeneihin, joissa aiheena oli asioiden ketjuttaminen ja oman liikkeen yhdistäminen koiran temppuihin. Ei muuten ole niin helppoa kuin miltä kuulostaa. Koen itse todella vaikeaksi asioiden ketjuttamisen sulavasti yhteen. Joo, tietysti pääsen koiran kanssa paikasta tai liikkeestä A paikkaan tai liikkeeseen B, mutta ei se välttämättä hyvältä näytä. Lisähauskuutta tietysti tuo Elviira itsessään.

Elvi on tietenkin salamannopea ja superaktiivinen kaikessa tekemisessään ja itse olen kuin joku etana vieressä. Treenailtiin rallysta tuttuja käännöksiä eri suuntiin ja Elvinen toimii kyllä mainiosti, silloin kun pysyn itse liikkeessä mukana, jos en pysy, tulee Elvin menoon turhia odotteluita. Treenattiin myös väliaskeleiden lisäämistä erilaisiin temppuihin, kuten jalkojen läpi pujotteluun. Todella hyviä harjoituksia, täytyy myöntää.

Tänään myös esiinnyttiin ensimmäistä kertaa eli musiikin tahtiin (tai niin kuin me, tahdista huolimatta) jotain temppuketjua ja muut tuijottaa. Vaikken mikään esiintymisjännittäjä ole, olin kieltämättä hieman vaivautunut. Mutta hengissä selvittiin ja Elvi ei kyllä ottanut yhtään häiriötä tuijottajista, niin kuin osa muista ryhmäläisistämme. Se on tietysti kiva, että E on intensiivisesti töissä, paineistumatta.

Tänään tuli myös se Inspiraatio. Nyt meillä on musiikki ja teema (ei, teemaa ei ole pakko olla esityksessä, mutta koska olen muutenkin onneton koreografian rakentamisessa, koen, että teema auttaa itseäni hahmottamaan esitystä). Enää puuttuu koreografia ja sen treenaaminen, vaikka joitain palasia on jo koossa ;) Sen verran voin paljastaa, että verta, hikeä ja kyyneleitä saatetaan vuodattaa tässä ohjelmanumerossa tai ainakin sen harjoitteluvaiheissa!

Koiratanssikoukussa ollaan!

Muutamia muistutuksia tämän päivän treeneistä:
-Kaikki ei ala vasemmalta perusasennosta
-Selkeät ohjeet, niin ei haukuta
-Paikan vaikeutuessa, ohjaus helpottuu
-Oikeallakin puolella voidaan tehdä vaikka ja mitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti