lauantai 27. huhtikuuta 2013

Rallykisat (ALO), Lempäälä

Käytiin Lempäälässä Tamskin rallytokokisoissa, tuomarina Anu Ekegren. Valitettavasti nämä olivat sitten sisäkisat ja Elvi oli ihan kierroksilla. Kahden tunnin väsytyksellä sen sai rauhoittumaan, mutta sitten se olikin jo sen verran väsynyt, että melkein alkoi kiukutella. Pohdin, että ehkä seuraavalla kerralla kokeillaan sellaista rutiinia, että ensin lenkille, sitten Elvi autoon ja menen itse rataantutustumiseen ja vasta sitten Elvi treenaamaan kentän laidalle. Elvin paras vire nimittäin oli juuri ennen tuota rataantutustumista, mutta se kuumui taas ihan omiin maailmoihinsa rataantutustumisen aikana. No, oli miten oli, saatiin kuitenkin tulos, vaikka ITSE MOKASIN!! Kyllä harmittaa, sillä muuten olisi taas mennyt ihan kivasti, mutta jäädyin ja Elvi ehti istahtaa eteenviennin jälkeisessä sivulletulossa. Uusittiin ja jatkettiin matkaa. Ei paras vire, ei paras kisa, mutta taas ollaan askeleen lähempänä hihnatonta AVO-luokkaa ja saatiin tietysti toinen merkintä kisakirjaan!


2 kommenttia:

  1. Elvi on ihan Sofin oloinen kun tuota videota katsoo :) (Joo kuinkahan monta kertaa olen tuonkin sanonut). Mä jänniten senkin vuoksi virallisiin menoa tokossa (ja kokeissa yleensäkkin), koska Sofin keskittyminen voi olla vähän niin ja näin vieraissa paikoissa. Omassa hallissa se tietää, että siellä treenataan, mutta en ihan luota siihen kaikissa vieraissa paikoissa missä on erihajuja ja muuta. Mutta on tuo rally kyllä taas kerran mukavan tuntuista :) Ilmotin Sofin juuri kesäksi rallykurssille, mutta ei ole vielä varmaa mahdutaanko siihen mukaan. Katsotaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta niinhän ne on samanoloiset, siis liikkeiltään ja tekemiseltään, mitä katsoin sitä teidän tokovideointiakin! :) Elvi kyllä onneksi aina keskittyy (tosin tuossa videollakin huomaa, miten pälyilee ja vilkuilee silkkaa väsymystään muualle), mutta sitten taas on saanut pelätä kuinka monen päälle tuo käy. Kun ei siedetä huutavia koiria, ei riehuvia koiria, ei hyppiviä koiria eli ei yksinkertaisesti huonosti käyttäytyviä koiria, niin tuo järjestyksenvalvoja tahtoo noissa sisätiloissa olla välillä aika kovilla ;) Ulkona Elvikin ottaa paljon rennommin, kun tila on väljempi, eikä kukaan tule iholle. Ehdottomasti vaan Sofillekin enemmän luottoa peliin (ja hyvät namit taskuun), niin kaikki menee hyvin! Elvi ainakin pysyy paremmin mukana, kun saa tasaisesti tehdä jotain koko ajan, mutta jos pitkän aikaan vaan ollaan ja ihmetellään, se alkaa keksiä jotain ihan omaa tekemistä (järkkärin hommat yleensä).

      Toivottavasti pääsette rallyyn mukaan, kiva harrastus ja olisihan se mukava törmätä westieihin rallykentilläkin ;)

      Poista