maanantai 23. tammikuuta 2012

Viikkotreenit ja Sagan kuulumiset

Ylläoleva rata oli treeninä tänään. Alussa ei mitään ongelmaa, Elvillä oli raivo päällä, joten meni vitoselta keppien toiseen väliin, kun ei järki pysynyt mukana, mutta otettiin uudestaan ja ihan ok. Kasiaidan ohjasin oikealta puolelta ja tein pakkovalssin ysille. Kun tein pakkovalssin vasta kun Elvi oli käytännössä jo hypännyt, se teki pitkän lenkin, mutta kun tein pakkovalssin oikeaan aikaan eli ennen hyppyä, rima kolisi. Elvi on siis superherkkä lähtemään mun liikkeeseen, täytyy yrittää keksiä lisäharjoitteita mun aiheuttaman häiriön häivyttämiseen.

Kympille takaaleikattiin (!!!!) monta kertaa (!!!!!) ONNISTUNEESTI (!!!!!!) ja Elvi lähti upeasti joka kerralla hakemaan 11-aitaa tukka putkella :) Kolmelletoista ajattelin itse tehdä persjätön, mutta sitten kouluttaja käskikin tekemään jaakotuksen. Siinä sitten solmussa milloin mihinkin suuntaan ollessani, mutta Elvi ei käynyt kuin kerran melkein kääntymässä puomilla eli melko hyvä suoritus, sillä olin varma, että neiti menee sinne ja vauhdilla. 14-putken jälkeen odottelua, että lähdettiin vähän yhtämatkaa, Elviä kun on parempi odotella kuin mennä edeltä, muuten sille iskee paniikki ja mikään ei toimi. Ja mikäs odottelussa olisikaan vikana, hyvin me ehditään lyllerön kanssa niinkin. 21-aidalle Elvi iski superyllärin, ensin hyppäsi aidan suoraan, vaikka näytin ja käskin takaakiertoa, toisella kerralla teki kyllä takaakierron, mutta ei hypännyt. Kolmannella tein lähettämättä ja luottamatta mihinkään niin tuli oikein, mutta iski pieni ärsytys taas, miten Elvin supervarma takaakierto olikin nyt yhtäkkiä ihan täysin mysteeri.

Muutenkin Elvi on nyt talvikaudella mennyt ihan pöljäksi hallissa. Vaikka ollaan vain kahdestaan. Kesäaikaan kun kisat ja viikkotreenit olivat ulkona, Elvi otti ihan iisisti sekä ulkona, että sisällä, kun treenattiin kahdestaan. Ja tuo, ettei se hyppää takaakiertämiään aitoja on ihan viime viikkoina ilmestynyt uusi juttu. Tänä iltana otetaankin kevyt hierontasessio Eelle, jos likalla onkin jumeja haittaamassa (aivo)toimintaa. Tehtiin agin jälkeen vielä ennen iltapalaa noutokapulatreeniä. Yllättäen kapula onkin superkiva! Kunhan siitä ei tarvitse pitää kiinni ihan hirveän kauan. Tosin palkkana kun on vetoleikkiä, Elvi innostui loppua kohden niin paljon kapulasta, että kuvitteli sen olevan se vetoleikkilelu, eikä oikea vetolelu sitten enää oikeastaan kiinnostanutkaan. Lopetettiin siihen ja todettiin, että on ehkä treenin tehokkuuden vuoksi tehtävä vain pari toistoa, ettei Elvi lämpene kapulaan liikaa. Ojasta allikkoon :)

Apaatti-Sagan ja Aktiivi-Elvin yhteinen harrastus
Pieni Saganen on siis jäänyt virallisesti kotikoiraksi. Hallille saattaa päästä silloin tällöin mukaan, mutta pääasiassa Saga jää nykyään kotiin odottamaan, kun mennään Elvin kanssa treenaamaan. Tytöt kulkevat omat lenkkinsä, Saga kävelee hitaasti ja nilkuttaa satunnaisesti, ihmettelee maailmaa. Nyt juoksujen aikaan ruokahalu on huonontunut, vedenjuonti taas ihan omaa luokkaansa, sisäsiisteys oli vain parin viikon ihanaa loma-aikaa, leikki-intoa ei löydy käytännössä ollenkaan ja muutenkin tytsy on kovin apaattinen. On nyt tiputellut paljon tasan viikon ajan. Saas nähdä, miten käy, loppuuko tiputtelu vai aiheuttaako maksavikaisuus jotain ongelmaa senkin suhteen. Toivottavasti kaikki tämä taantuma Sagan elämässä olisi juoksun aiheuttamaa ja menisi ohi sen loputtua. Jos ei, niin siinä tapauksessa Sagan elämä ja elämä Sagan kanssa on taas raskasta. Harmittavaa :(1 kommentti:

  1. Sagan apaattisuus voi hyvinkin johtua vain juoksuista, meillä Sofi on aina aivan alamaissa kun on juoksut ja pitkän aikaa niiden jälkeenkin. Toivotaan ainakin parasta!

    VastaaPoista