torstai 5. tammikuuta 2012

Lotan koulutuksessa

Tänään oltiin reippaana Lotan koulutuksessa, vaikka motivaatio oli kyllä ihan nollissa. Ohessa ratapiirros. Muutoksena aita 14 ei tullutkaan takaakiertona hallin ahtauden takia.

Ohjasin alun oikealta puolelta, kierrätin Een siivekkeen ympäri ja jatkettiin matkaa, heitin Elvin kutoselle ja olisin itse halunnut ohjata putken oikealta puolelta, mutta päädyttiin sitten yhteistuumin siihen, että lähetin Elvin kutoselle, tein persjätön ennen putkea ja vielä putken jälkeen. Näin säästyimme myös takaaleikkaukselta kasi-aidalle. 10-aidan rima tipahti useimmin, mutta en ole vielä päättänyt mitä noille rimanpudotuksille tekisin, joten annoin olla. Valssilla putkeen 11 ja seuraava lähetys olikin sitten pimeään putkeen 16. Suureksi hämmästyksekseni Elviira meni sinne putkeen ihan jokaisella kerralla! Vaikka siis inhoaa putkia, varsinkin pimeitä kulmia niihin. Vau.

Ee ja raitapaita <3
Sama juttu 23 putkelle, jäi reippaasti renkaan taakse ja Elvi haki upeasti pimeän putkikulman eikä jäänyt edes katselemaan, missä olen tai mihin menen! 23-putken jälkeen persjättö, 26-aidalle takaakierto ja niistopersjättö ja hurjaa kyytiä loppuun. Tosin 27-aita tarkalla ohjauksella, muuten Elvi oli tulossa suoraan 26-aidan jälkeen mun perään (teki siis melkoisen tiukkaa mutkaa).

Kaikkinensa Elvi oli siis paljon paremmin kuin mitä nyt viime aikoina on agilityssa ollut. Ei käynyt jalkoihin kiinni ja oli muutenkin tosissaan tekemässä töitä eikä suinkaan vaan keuhkoamassa. Josko se siitä sittenkin, kunhan vaan tehdään tosissaan ja kunnolla eikä hölmöillä? Ja palkataan sillä lempparipallolla!

Aamupäivästä käytiin lenkillä ja tehtiin liikkeestä pysäytystä puun avustuksella. Note to self, tee kiertotreenejä, kun paikalla ei ole häiriökierrettäviä. Nyt Elvi nimittäin kiersi välillä Sagan, välillä maassa olevat hihnat, välillä merkkaamansa hajun, vaikka suurin osa kierroista osuikin ihan oikeaan ja kierteli puuta. Hienosti jää myös seisomaan, mutta ennakoi hurjasti vaikka väliin tehtäisi montakin läpijuoksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti