tiistai 3. tammikuuta 2012

Toimintapäivä

Päivän polttavin ongelma on toko vs. agility.

Pienen westien pää on ihan pyörällä! Milloin sitä nyt sitten tiedetään, koska pitää olla rauhassa ja nätisti, entä missä vaiheessa sai mennä painattaa??

Elviiran agi on vähän kärsinyt tokosta, katsekontakti kun ei katkea ollenkaan agilityssa ja sama vanha vaiva, että kaikkeen tarvitsee paaaaaljon kannustusta (ja mielellään vedätystä) on taas palannut riesaksemme. Täytyypä selailla blogia taaksepäin ja katsoa, mitä ollaan tehty aikaisemmin, josko se auttaisi jälleen kerran. Ja muutenkin on mentävä hallille ihan vain neuvottelemaan kahdestaan. Hyvinkään kisat jäävät kyllä näillä näkymin välistä, vaikka sinne oltaisi kyllä menty muutenkin vain kuluttamaan lahjakortti pois. Hallilla oltiin tänään Jerry-kääpiöpinserin kanssa, jota nähtiinkin ensimmäistä kertaa sitten Jeen kastroinnin. Pientä purinaa oli, mutta muuten oli ihan sama vanha Jerry kuin aikaisemminkin tyttöjen iloksi, tosin agility luistaa paljon paremmin kuin ennen! Kivoja treenikavereita Jerry ohjaajineen. Viivi onkin harvinaisuus, kun vapaaehtoisesti kestää Elvinkin hieman äänekästä ja aggressiivista treeniä...

Käytiin tänään myös ihmettelemässä suurkaupungin humua keskustassa talsimalla edestakaisin parhaaseen vilinäaikaan. Saga innostui suunnattomasti nähdessään lastenvaunut ja pomppi onnellisena leikkikutsuaan bussia odottavan mummon edessä. Elviira möyri poskellaan pitkin kovaksi jäätynyttä lunta ja yritti suunnilleen jokaisen bussin kyytiin, jossa vain ovi sattui olemaan auki. Lopuksi eksyttiin koirapuistoon, josta Elvi löysi lumeen hautautuneen JALKAPALLON. Voi sitä onnen ja ärinän määrää!

Illemmalla laitettiin sitten porukalla kotia uuteen järjestykseen. Vielä arvon, uskaltaisinko laittaa maton lattialle vai en, mutta pikkuhiljaa alan kallistua siihen suuntaan, että voisimme hyvinkin saada lämmikettä lattialle! Tytöille säästin vanhoista nojatuoleista tyynyt pedeiksi (vesivahinkoja silmälläpitäen, nämä kun voi heittää menemään vahingon sattuessa) ja vaikka Ee onkin varsin masentuneen näköinen kuvassa, voin vakuuttaa, että pedit ovat mieleiset, iltakuvaus salamavalolla ei niinkään ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti