sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Projekti: Elviira näyttelykuntoon kesäksi 2012

Tänään alkoi siis otsikon mukainen projekti, kun Elvi pääsi nypittäväksi Asikkalassa järjestettävään westieiden trimmauskoulutukseen harjoituskappaleeksi Hilkalle. Blogissakin aikaisemmin mainittu projekti "Elviira näyttelykuntoon 3-vuotiaaksi mennessä" ei siis mene aivan pieleen, Ee kun juhlii kolmevuotissynttäreitään huhtikuussa :) Tavoitteena on käydä yhdessä näyttelyssä hakemassa yksi tulos (H tai parempi).

Vein siis aamulla Asikkalaan harmaan karvakasan ja sain takaisin vitivalkoisen westiesöpöläisen! Elvi on vahvasti narttuleimainen muutenkin, mutta jälleen näyttää todella tyttömäiseltä ja sirolta, kun tukka on trimmattu kunnolla. Punaiset tassut ja parta ovat vain murheenkryyni ja syynä näihin on varmastikin pääosin pitkä märkä syksy. Saga näyttää Een rinnalla vähintäänkin goljatilta, vaikka on ollut nyt se pienempi näistä kaljuudessaan. Elvi oli kuulemma myös käyttäytynyt kelvollisesti, vaikka jätinkin Tassulan nurkkaan pienen tärisevän ja kauhistuneen terrierin.

Seuraava trimmikerta olisi sitten tarkoitus toteuttaa noin kuukauden kuluttua Helsingissä. Tästä se lähtee! Suurkiitos taitavalle trimmaajalle tämänpäiväisestä :)

Kuvamateriaalia laitan huomenissa taas päivänvalon siivittämänä tästäkin aiheesta. Pakkasta on tänään ollut -15 ja -25 asteen välillä, joten lenkkeily on jäänyt tältä päivältä vähäiseksi. Ilmojen lievää lauhtumista odotellen!

1 kommentti:

  1. Teillä on sitten samanlainen projekti menossa kuin meilläkin :)

    VastaaPoista