sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Rally-tokokoe

Elvin ensimmäiset (mölli)rally-tokokisailut ovat takanapäin ja paljon opittiin!

Elvillä oli järkyttävä into päällä, kun tultiin Tamskin hallille ja sisälläkin vielä sinkoili (siis radalle...) ja tarjoili temppua tempun perään. Elvimäiseen tyyliin saatiin arkkivihollinenkin ensimmäisten minuuttien aikana, gööttiuros, joka haukkui muille, otti Elvin aivoon oikein todenteolla. Radaltakin teki yhden hyökkäyksen ihan loppumetreillä tätä kaveria kohti. Onni oli hihna siinä tilanteessa.

Tosin hihna oli muutoin vain tiellä. En tiedä, miten voin ikinä oppia toimimaan hihna kädessä, tuntui, että olin koko ajan solmussa. Ja sitten kun hihna toimi, jalat olivat solmussa. Kaikkinensa Elvillä oli siis liikaa intoa, ei malttanut olla edistämättä, istuili välillä minne sattuu ja muutenkin koitti välillä keksiä muuta tekemistä, mutta alkupätkä (paikalla istumiseen kun kiersin Elviä ympäri -liikkeeseen asti) meni superhyvin, lopussa sitten sattui ja tapahtui. Ja Elvillä alkoi tietysti mennä hermo kaikkeen, varsinkin minun möhläilyyn ;) Mutta eiköhän noita temppuja ja touhuja tärkeämpää ole, että Een porkkanahäntä viuhtoo koko ajan onnellisena edestakaisin!



 Niin ja tässä siis vielä lisäyksenä tuloksen erittely, pari käännöstä säästyi virhepisteiltä, mutta muutoin melko tasaista (ohjaajan) mokailua :)

1. TAL -1p.
2. TAL -1p.
3. Kontr. -1p., OV -3p.
4. -
5. OV -3p.
6. -
7. Kontr. -1p., TAL -1p.
8. TVÄ -10p.
9. TVÄ -10p.
10. -
11. TAL -1p.
12. PY -1p.
13. OV -1p.

 (TAL=taluttimen kiristyminen, Kontr.= koira estää tai häiritsee ohjaajaa, OV=ohjaajavirhe, TVÄ=väärin suoritettu tehtävä, PY=puutteellinen yhteistyö)

6 kommenttia:

  1. Ihana kun se pyörähtää tosta edestä sivulle niin sukkelaan :D

    VastaaPoista
  2. Hauskaltahan tuo näyttää, ehkä mun oikeasti on pakko alkaa vaikka Jipon kanssa tuota tekemään :D Järkyttävä määrä noita tuomareita muuten tuolla keskellä, ihme ryhmä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa ja hauskaa, mun mielestä naurettavaa (mutta tämän jälkeen totean, että haastavaakin!), mutta yritän nyt olla enempää mollaamatta omaa harrastustamme. Ei vaan ehkä mene mun tajuntaan tuollainen hauskanpito, verenmaku suussa sen olla pitää vai miten se meni ;) Supermini kehiin vaan! :)

      Poista
  3. Himputti kun bloggeri söi jo kaksi kertaa mun kommentin, koitetaan nyt vielä kolmas kerta :D

    Elviira on kyllä niin Sofin näköinen ja oloinen tuossa videolla :) Näyttää niin kivalta tuokin harrastus! Neiti menee kyllä hienosti ja kivaa näyttää olevan :) Ja ihan totta tuo hihnajuttu, se on kyllä ihan hirveästi tiellä tuommoisessa touhussa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tässä joku päivä postailin, niin pariin kertaan sai saman stoorin kirjata, rasittavaa, tiedän tunteen ;)

      Elvi näyttää itseasiassa olevan enemmän keskittynyt ja rauhallinen kuin mitä todellisuudessa oli (siis kentän ulkopuolella veti oikein kunnon terriäiskohtausta hihnan kanssa ja oli muutenkin ihan yli-intona), näyttää itseasiassa paljon paremmalta kuin mitä kuvittelin siinä suorituksen aikana. Kiitos siis kommentista! :) Onneksi tässä lajissa hihna taitaa jäädä pois ylemmissä luokissa, täytyy siis ottaa asiakseen äkkiä kiivetä korkeuksiin ;)

      Poista