torstai 7. helmikuuta 2013

FitDog

Ollaan mukana Elvin blogin kanssa FitDogin bloggaushankkeessa tämän kevään 2013 ajan. FitDog on siis suomalainen yritys, joka keskittyy työ- ja urheilukoirien energia- ja palautustuotteiden kehittämiseen. Hankkeessa on tarkoitus testata ja lähettää palautetta sekä nykyisistä että tulevista FitDogin tuotteista. 
Elvi avaa kevyellä westieraivolla pakettia...ei saanut kuplamuovi armoa!
Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saatiin kotiin paketti, jossa oli sekä FitDogin Recovery-palautusjuomajauhetta että Energy-energiajuomajauhetta. Näitä sitten testataan molempien tyttöjen kanssa kevään ajan ja bloggataan siitä, mitä ajatuksia ja ihmetyksiä hankkeen aikana tulee eteen. Itse innostuin heti ajatuksesta, sillä FitDogin kokonaisvaltainen kotimaisuus (suunnittelu, valmistus ja testaus tapahtuvat Suomessa) on puoleensavetävä juttu. Suoraan valmistajalta saa suoraan vastauksen, jos jokin asia ihmetyttää.


Elviira on tietysti tässä blogissa ja taloudessa se päätestaaja, mutta aion tietysti käyttää hyväkseni myös Venlaa ja vanhempieni koiria, Tellervoa ja Hilmaa. Ja heti kun herää tietysti kysymys, saako pennulle antaa näitä tuotteita, niin vastaus on, kyllä saa! Yliannostuksen vaaraa ei ole, joten tuotteita voi ihan hyvin syöttää myös tiineille nartuille ja pennuille. Venlan kanssa molemmat juomat tulevat varmasti käyttöön. Hilman ja Tellen kohdalla ajattelin erityisesti tuota energiajuomajauhetta käyttää nesteytykseen, sillä molemmat ovat varsin nirsoja ja huonoja juomaan.

Heti piti tietysti maistattaa molempia tuotteita. Energiajuomajauheesta kehuivat etukäteen, että se maistuu KAIKILLE, palautusjuomajauhe ei niinkään. No, Elvi veti kyllä lenkin jälkeen palautusjuomaa mielellään, energiajuomakin maistui ihan hyvin. Venla puolestaan ryysti molemmat juomat innosta soikeana, ahne mikä ahne. Tellervolle ja Hilmalle ei palautusjuoma kelvannut, mutta Telle otti oikein ja yllätti, kun uskalsi maistaa energiajuomaa! Parta valkoisena jäi ihmettelemään, että olikohan tämä hyvää vai ei, mutta positiivista jo tuo yrityskin :) Hilmaa pelotti myös tuo energiajuomajauhe, joten sitä täytynee ehkä tarjoilla vielä pariin kertaan toistekin ihan vain totutuksen vuoksi.

Pari huomiota ehdin jo tehdä noiden pienten alkukokeilujen kanssa. Palautusjuomajauheen saa kivasti sekoitettua ihan kipossakin, mutta energiajuomajauhe vaatii kyllä pullosekoituksen (eli vettä ja jauhetta pulloon ja ravistamalla sekaisin). Molemmat neuvotaan sekoittamaan pullossa, mutta jos ei sitä satu mukaan niin huomionarvoisena seikkana tuokin. Ja purkit avatessani huomasin, että palautusjuomajauhetta on samankokoisessa purkissa silmämääräisesti vähemmän, mutta puntarit näyttivät tasan saman verran, joten ei ollut purkissa vajetta, vaan koostumus on vain erilainen.


Tästä tämä testikevät nyt lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti