sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kuvia

Treenattiin heti aamusta Tellervon ja Elvin kanssa pöydällä seisoskelua. Telle onkin hämmästyttävän hyvä, kantaa sekä häntää, että päätä ihan oikein ja jalatkin on kohdallaan automaattisesti niin, että tuo näyttää neliskanttiselta. Ja katsekin pysyy edessä, vaikka otin kuvaa, enkä pitänyt namia nenän edessä. Pöydästä on myös tullut kiva juttu. Täytyisi joku kerta päästä Tellenkin kanssa johonkin näyttelytreeniin ennen tibbejen erkkaria, ennen kesänäyttelyä voidaan sitten taas treenata ulkona juoksemista ja esiintymistä.


Elvi tarvitsee enemmän ja vähemmän asettelua ja itsenäisesti seisominen ei onnistu lainkaan. Eikä asiaa tietenkään auta ikkunan edessä seisotus, kun kadulla kulkee väkeä ;)


Ja lattiatasossa istui joku pieni skotinpoikanen jonossa. Se on jännä, miten yhtäkkiä jostain pöydästä ja pöydälläolosta tulee superkiinnostavaa ja jännittävää, kun sitä tekee yhden koiran kanssa. Ihan sama jos yhden kanssa alkaa leikkiä, niin johan siinä on koko lauma jonossa yhteen ääneen huutamassa, että tuo on se paras lelu. Otettiin sitten yksi yhteiskuva likoista, ettei tullut kenellekään suru puseroon!


 Ja loppuun tietysti kuva voittajasta, Hilma ♥


1 kommentti: