torstai 12. kesäkuuta 2014

Viikonlopun kesätunnelmia

Elvi
Viime viikonloppuna puuhailtiin vaikka ja mitä! Perjantaina vietettiin iltaa ja treenattiin sosiaalisia tilanteita Lahdessa MilJazz-tapahtumassa, jossa siis istuskeltiin nurmikolla ihmislauman keskellä kuuntelemassa hyvää musiikkia. Onneksi vain muutamalla muulla ihmisellä oli koira mukana ja nekin vähät tajusivat pysyä kaukana, niin saatiin ottaa ihan rennosti koko jengi.

Venni
Loppuvaiheessa iltaa Venla sai pusuttelukaverikseen nelivuotiaan Noa-pojan ja siitähän sitten iloa riitti, molemmille. Venlakin on oppinut olemaan lasten kanssa eli aina ei tarvitse hyppiä ja pomppia ja lähteä mukaan riehuntaan. Elviira puolestaan, kaikessa tappajamaisuudessaan, on niin satavarma ja turvallinen lasten kanssa, että sitä on välillä vaikea edes ymmärtää. Ee kun istui selin tuohon villiin, vieraaseen pikkupoikaan nähden, niin ilmekään ei värähtänyt (tai siis vain korvat menivät onnellisuusluimuun), kun poitsu juoksi sata lasissa selän takaa ja nappasi Elvistä halausotteen tai taputteli päälaelle. Kotiin päästyämme valkoinen jengi oli kyllä ihan loppu ja kuitti. Ihme juttu, vaikka ei muuta tehty kuin makoiltu ulkoilmassa ;)

Lauantaina oli kauan odotettu RotuRace-päivä.Eli Hyvinkäällä epävirallinen rotujen välinen joukkuejuoksukilpailu. Saatiin kokoon jopa kaksi westiejoukkuetta! Junnujoukkueessa juoksi Venla sisaruksineen ja toisessa sekalainen joukko vanhempaa polvea, Elvi mukaanlukien. Tuloksilla ei edes lähdetty kilpailemaan (vanhempien joukkue sijalla 31. ja nuorempien sijalla 33.), mutta itse odotin innolla Elvin ja Venlan keskinäistä vertailua! Kumpikaan ei näyttänyt parasta vauhtiaan. Suurin syy tälle oli varmasti se, että en ollut itse lähettämässä, vaan olin napsimassa kuvia maalissa. Huonoimmat kuvat tosin sain omista tytöistäni, mikä harmi!

Venlalla vähän kuuma!
Mutta itse kisaan. Venlahan sen voiton vei eli juoksi 80 metrin matkan 10,86 sekunnissa. Elviira lorvi matkalla 11,48 sekkaa ja koska löin itseni kanssa vetoa Venlan nopeudesta, sain palkita itseni jäätelöllä päivän päätteeksi. Kaikkinensa oli kyllä hauska päivä, meillä oli mukava westieporukka, joskin kovin vihreää sakkia. Ensi vuonna saadaan varmasti useampi joukkue kokoon, kun westieihmisetkin innostuvat ratajuoksusta. Suunnitelmissa olisi lähteä vielä Seropisäntäilyyn elokuussa ja SBY Lahden järjestämään viehejuoksukisaan syksyllä (viime vuoden tapaan), jos sinne vain mahdutaan mukaan.


Sunnuntaina etsittiin uusia maisemia Tampereella ja löydettiinkin ihan mukavaan koirapuistoon. Ainakin tytöillä oli kuvista päätellen ihan mukavaa, kukin elementissään.




Hilma kohta 9-vuotta!

Lentävä tiibetiläinen.
Venla haistelee Tampereen tuulia.

Elviira jalkapallon MM-kisatunnelmissa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti