perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pentuagia

Eli Venlan toinen agitreeni hallilla :)

Otin ponnarit pois hypystä ja laskin vain riman maahan, kun tuo viime kerralla loikki huolella hyppyjen yli. Toimi hyvin parin hypyn verran eli Venla vain juoksi läpi, mutta sitten pikkunero alkoi taas venyttämään itseään tuohon hyppyyn. Ei siis oteta järin montaa toistoa kerrallaan, kun se pomppii, vasta kun ikää tulee vähän lisää, voidaan toistojakin lisätä. Vaikeutettiin hyppyä siinä mielessä, että vaadin paikallaolon ennen aitaa ja täytyy kyllä sanoa, että ihmeesti se (hallin ulkopuolinen) harjoitus tekee mestarin, sillä Venla istui todella näppärästi, vaikka otin parikin askelta etäisyyttä. Superpentunen!

Tehtiin lopuksi vielä pari toistoa suoraa putkea ja Ven on melkein hauskan näköinen pomppukirppu putkessa, kun se painattaa menemään.

Harmikseni videokamerasta loppui akku, kun alettiin leikkimään ja saatiin jopa pientä vetoleikkiä aikaiseksi. Muuten treenailtiin sitten leikin ohessa lelun noutoa ja Ven alkaakin pikkuhiljaa oppia, että jos se lelu jää jonnekin matkalle ja pyydän hakemaan, niin se kannattaa noukkia matkaan ja tuoda minulle. Tähän mennessä Venlan nouto kun on ollut oikeastaan sitä, että se omaehtoisesti hakee lelun ja siinä vaiheessa kun se on tulossa takaisinpäin, pyydän tuomaan käteen asti. Jotenkin on vaan älyhelppoa, kun koiralla on luonnostaan intoa lähteä lelun perään, ottaa siitä kiinni ja tuoda vielä takaisinkin!

Tässä siis vielä noista hypyistä ja putkesta pikkuvideo:

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti