lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sadetta! Jee!

Pieni paniikki iskee huomisen näyttelyn vuoksi. Elvi ei päässyt viimeiseen trimmiinsä eli jouduin itse sen trimmaamaan. No, selkä on siitä hyvästä laikukas (niskassa ja toisessa kyljessä ei lainkaan pohjavillaa, vaan pinkki/musta iho paistaa kirkkaasti läpi). Muualla onkin sitten ihan järjettömän paljon karvaa ja en osaa tehdä sille mitään. Viikko sitten rintakehä oli täydellinen, nyt se rehottaa siellä täällä karvoja, jotka eivät tietenkään ole kypsiä irtoamaan. Tassut on oudon muotoiset ja niitä pitäisi vielä saksia. Kauttaaltaan pieni valkoinen on auton alla hyörimisestä musta ja rasvainen. Apuva!

Huomenna toivottavasti sataa vettä ja koska näyttely on ulkona, toivon, että jo sateen takia Een tukka saa armoa. Täytyy ehkä käydä varmuudeksi vielä ulkona tanssimassa sadetanssia huomista varten ;)

Tänään lähdetään vielä Nokialle sateeseen ja myrskyyn kolmen startin agikisoihin. Westieiden rotumestikset kisaillaan yhdellä hyppy- ja agiradalla, listojen mukaan neljä westiä mukana mittelöissä, joten Elvin tavoite on sijoittua vähintään neljänneksi tuosta porukasta :) Hyvillä mielin lähdetään kyllä sateesta ja myräkästä huolimatta kisaamaan, Elvi kun on säänkestävä plus että säätila voi hieman hillitä sitä kuuluisaa agilityraivoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti