sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Näyttely

Tänään oli Elvin suuri päivä, nimittäin näyttelypäivä. Mäntän näyttely oli siis kyseessä ja tuomarina Maija Mäkinen.

Arvostelu:
Häntä heiluu :)
"Feminiininen narttu, joka antaa matalan vaikutelman. Hyvät pään mittasuhteet, mutta kuono saisi olla voimakkaampi. Hyvät korvat. Toivoisin tummemmat silmät. Oikea purenta, mutta puuttuu paljon välihampaita. Pysty lapa, lyhyt olkavarsi, pitkä lanne, niukasti kulmautunut takaa. Laadultaan erittäin hyvä karkea karva, mutta ei tänään parhaassa trimmissään. Liikkuu reippaasti, mutta kapeasti edestä lyhyellä askeleella, voimattomasti takaa. Hyvä temperamentti, esiintyy hyvin."

Mikään ei siis päässyt yllättämään arvostelussa (tosin ihmettelin kyllä miten sai katsottua mitään Elvin liikkeitä, oli meinaan jos jonkinmoista laukka-askelta, remmiriehuntaa ja muuta hyvää käytöstä...). Ja onhan siellä melkein pari kehuakin :) Tärkeintähän tietysti tässä oli se, että laatuluokaksi tuli HYVÄ eli keltainen nauha, tavoite saavutettu ja bileet pystyyn!

Tuomari sanoi hieman pettyneellä äänensävyllä, että laatuarvosteluksi täytyy antaa tänään hyvä. Kun sain nauhan ja arvostelun käteeni, lähdin innosta pomppien ja kiljuen pois, olihan Elviira saavuttanut tavoitteensa. Tuomari katsoi perääni teltan takaa hieman kummeksuen ja oli sihteerille tokaissut jotain siitä, että Elvi taitaa olla käyttökoira :D

Muutamia kuvia vielä tähän loppuun, viimeisen trimmauksen puutteesta  johtuen, ei todellakaan alettu kaljusta koirasta ottamaan mitään poseerauskuvia. Tai no, poseeraahan Elvi hienosti tässäkin kuvassa pöydällä ♥


Vasemmalla oikea avoimen luokan westienarttu, oikealla käyttölinjainen Elviira-westie ;)



3 kommenttia:

  1. Hirmuisen suuret onnittelut!!! Tavoite saavutettu, MAHTAVAA! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea H:sta, hyvä että saitte tavoitteet saavutettua!! :) Melkoisen samanlaisen arvostelun sai Sofi viime vuonna, mennään nyt tänä vuonna silti kokeilemaan uudestaan, vaikka taitaa tulla sama tuomio meille tälläkin kertaa :P Elvi on ihan Sofin mallinen kun näitä kuvia katsoo:) Ja aivan ihana tuo pöydällä istumiskuva! <3 Sofi tekee tuota samaa.

    VastaaPoista
  3. Vähän on pöyhkeyseroa noissa westeissa. Mutta onnea eelle ja hyvälle tulokselle. E on paras!:>

    VastaaPoista