perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hyppytekniikkakoulutukseen, mars!

Jee! Saatiin paikka elokuulle Ulla Kaukosen hyppytekniikkakoulutukseen. Mennään Valkeakoskelle. Koitin etsiä, jos olisin löytänyt Alatalon Vapun vapaata koulutusta mistään, mutta ei ole viimeisen vuoden aikana onnistuttu pääsemään mihinkään, joten päädyin siihen, että eihän se ole siitä kouluttajasta kiinni, vaan siitä itse opista. Itsehän sitä täytyy harjoitella ja treenata joka tapauksessa annettujen ohjeiden ja neuvojen kautta parempaan kuntoon.

Rimojentiputteluunhan hyppiskoulutuksella ei Elvin kohdalla ole juuri vaikutusta, sillä se on todettu, että osaahan tuo hypätä. Rimat lentelevät sen kiireen ja kuumumisen ansiosta. Mutta siihen, miten pienen töppöjalkaisen, kokoonsa nähden raskasrakenteisen koiran kroppa kestää hyppimistä, hyppytekniikkakoulutus varmasti vaikuttaa.

Jes, innolla jo odotan tuota koulutusta :)

Jos joku muukin innostuu, niin nopeimpia ainakin sopii mukaan vielä: http://www.walkeakoskenagility.net/tapahtumat.htm

4 kommenttia:

  1. Kaukosen koulutus on tosi hyvä... voisi olla lähes pakollinen kaikille agin harrastajille ja miksei pk-puolellekin. :)

    VastaaPoista
  2. Hei hienoo, että pääsitte myös! Saan jonkun kuvamaan Kodan suoritusta ;D

    VastaaPoista
  3. Joo siis hyppytekniikkakoulutus kaikkinensa on tosi hyvä juttu, hieman vaan epäilytti tuo kouluttaja, kun Alatalo on tutumpi tapaus. Saas nähdä!

    Iina, mahtista, että tekin ootte siellä! Tappajan ajattelin ottaa videolle elottoman kolmijalan kanssa, mutta aina se elävä kaksjalkanen olis parempi, jos intoa ja jaksamista riittäis :D

    Kodan kuvaan tietty mielelläni :)

    VastaaPoista
  4. joo tehdään vaihtikset, niin saa molemmista kunnon kuvaa!

    VastaaPoista