perjantai 9. syyskuuta 2011

Tokokurssi vol. 4

Mentiin Sagan kanssa tokokurssille sillä mielellä, että minua raivostutti suunnattomasti sen hihnakäyttäytyminen (ei halua kävellä, joten junnaa vastaan koko ajan) ja muutenkin tuntui siltä, ettei tänään kannattaisi lähteä treenaamaan. Kuitenkin tokon hyvä mieli löytyi molemmilta, kun astuttiin halliin ja sain taas olla ylpeä tuosta otuksesta! :)

Otettiin paikkamakuuta ja hyvin tuo makoilee, jos menee liian pitkä aika (yli puoli minuuttia) etten kehu tai käy palkkaamassa, Saga laittaa pään maahan (ei toivottua siis). Positiivista kuitenkin, ettei tuolla ole kiire minnekään, ja nostaa pään kyllä ylös, kun vähän muistuttelee.

Treenattiin myös seuraamista käännöksineen. Kovasti tuo tahtoo jätättää, kun askellus on kävely-kävely-hyppyjuoksulaukka-kävely-ravi-hyppyjuoksulaukka-kävely... johtuen siis lähinnä siitä, että pidän namia jatkuvasti nenän edessä. Nyt yritetään treenata enemmän ilman naaman edessä heiluvaa namia, josko tuo siitä sitten.

Loppuun otettiin luoksetuloa ja tämä onkin Sagan bravuuri, luokse tullaan onnellisena ja lujaa! Jee! :)

Ai niin! Ja perusasento on tosi hyvä ja Saga jaksaa napittaa vaikka kuinka kauan. Jotenkin tuntuu, että nuo staattiset liikkeet ovat Sagalle se mieluisin juttu, vaikka innolla nappuloiden takia tekee kyllä kaikkea muutakin.

Hyvät oli treenit ja jäin vielä viikonlopun oman seuran kisoja varten kantamaan muutamat esteet autoihin, tytöille koittaakin siinä mielessä tylsä viikonloppu, että joutuvat oleskelemaan autossa pissatustaukoja lukuunottamatta koko sen ajan sekä huomenna että ylihuomenna kun olen töissä kisapaikalla. Elvin odotus palkitaan sunnuntaina, kun neiti pääsee osallistumaan epävirallisiin piirinmestaruuskisojen joukkuekilpailuihin, saas nähdä kuinka käy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti