perjantai 2. syyskuuta 2011

Kirsujen agitreenit ja tokokurssi vol. 3

Torstaina käytiin ns. kotiseuran eli Virtain Kirsujen agitreeneissä Elvin kanssa paikkaamassa Hilmaa ja paniikkitreenaamassa vähän ennen lauantain kisoja. Kyseessä oli hyppyrata, ei mikään turhan helppo rimanpudottaja-Eetä ajatellen, mutta ihan hyvinhän me selvittiin. En ymmärrä, mikä jumi itselläni on puolivalssin kanssa, sillä sen ajoitus on aina pielessä. Ee hyppäsi hienosti väljän renkaan ja kepitkin sujui taas ensiyrittämällä ilman mitään sikailuja. Ainiin! Hauskin toki oli se, että Elvi karkasi suoralta aitalinjalta puomille, joka oli siirrettynä risukon puolelle ja ylösnousun edessä oli vielä muurin palikoitakin :D Ja loppuun hieno juoksukontakti. Ehkä kertonee jotain siitä, mitä ollaan vähän enemmän viime aikoina treenailtu ;) Mielenkiinnolla lähdetään huomisiin kisoihin.

Sagalla oli tänään tokokurssin kolmas kerta. Ollaan tehotreenattu seisomista ja pääsin ennen tunnin alkua kurssikavereille valittamaankin siitä, miten tuolle ei vaan mene jakeluun, mitä seisominen tarkoittaa tai jos se sattuu seisomaan, takapuoli läsähtää istumaan sadasosasekunnissa. Hallissa Saga seisoi minuuttitolkulla, vaikken edes pitänyt sitä seisomassa. Täytynee siis useammin valittaa suureen ääneen Ässäsen kuullen siitä, mikä ei toimi.

Treenattiin myös takapalkalla seisomaan jäämistä ja otettiin myös seuraamisen käännöksiä. Nämä nyt vaativat ihan jumalattomasti treeniä, eipä niistä ole oikein muuta sanottavaa. Tehtiin myös paikkamakuuta. Voin olla ehkä häthätää metrin päässä, mutta silloin Saga pysyy kyllä ihan kohtuullisen kauan (melkein puolisen minuuttia) helpostikin paikallaan. Ainut ongelma, mikä meillä paikkamakuun treenaamisen kanssa on, on se, että Saga laskee helposti päänsä maahan ja alkaa lepäillä. Ei ihan valpas tokokoira siis ;) Mutta hiljaa hyvä tulee, kehittyyhän tuo joka kerta.

Loppuilta lepäilyä ja huomenna taas kisakoitokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti