sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kotikisaviikonloppu!

Osallistuttiin kotikisoihin siltä osin, että minä olin enemmän tai vähemmän töissä näissä kisoissa. Pakko sanoa, ettei se kisojen järjestäminen ja pyörittäminen ole mitään helpointa ja kevyintä hommaa, joten todellakin nostan hattua ihmisille, että Suomesta löytyy väkeä kisoja järjestämään lähes vuoden jokaiselle viikonlopulle!

Elvin kanssa osallistuttiin piirinmestaruuskisojen joukkueradalle "Maasta se pienikin ponnistaa" -joukkueessa, johon Elvin lisäksi kuuluivat Tilda-mäykky, Hertta-heeleri ja Indy-kääpiöpinseri. Rata oli Elville vaikea, mutta jostain syystä neidillä oli rauhallinen ja keskittynyt vauhti päällä, joten minä ehdin hyvin ohjaamaan kaikki pahatkin paikat. Loppusuoralla oma painopisteeni valssin jälkeen kääntyi vinoon ja seuraava este eli rengas mentiin välistä. En jäänyt korjaamaan, vaan samalla sykkeellä ja fiiliksellä loppuun, vaikka hylätty tulikin. Meitä ei siis ollut lainkaan kiittäminen joukkueemme hienoa kolmossijaa juhliessa ;)

Kisojen aikana ehti nähdä monia, monia loistavia suorituksia, kenties jotain oppikin. Nyt aletaan Elvin kanssa valmistautua viikon päästä järjestettäviin Tampereen kisoihin, vaikka en tykkää kyllä yhtään lähteä kisaamaan sertinpaino hartioilla. Parhaamme yritämme ja katsomme mihin asti sillä pääsee.

Loppuun vielä kuva UPEASTA tuliaisesta, jonka sain... bongaa westie JA skotti!! :)


1 kommentti:

  1. Juu itsekin olen varautunut juuri tuohon, että Sofi yrittää kovasti varmasti pomottaa alussa pentua. Mutta ehkä onkin juuri parasta, että antaa niiden itse selvittäää välinsä ja tutustua, niin kuin sanoitkin, ellei meno ihan älyttömäksi mene :) Kiva kuitenkin kuulla muiden kokemuksia, toivon kovasti että näistäkin tulisi ylimmät ystävykset! :)

    VastaaPoista