lauantai 21. heinäkuuta 2012

Sade, sade, tule jo!


Nyt on hurttaa ja rukkaa, mutta sadetta ei näy missään! Tänään oli pakko ostaa Mustista ja Mirristä tuo keltainen Rukka Stream. Olen ihastellut sitä jo jonkin aikaa, sillä tykkään kovasti Rukan pehmeistä kankaista verrattuna koiriin suuntautuneiden firmojen kahiseviin valikoimiin. Koko 33 tarttui mukaan, vaikka se onkin naftimpi kuin Hurtan samanmoinen. Rukalla on ihanat yksityiskohdat, pikkutasku selässä ja painonapitus rintakehässä! (Huppu ei ole lempparini, pystykorvaisella koiralla varsinkin täysi turhake, vaikka sekin on toki söpö yksityiskohta)

Agirodusta löydettyä täydellisesti istuvaa Hurtan poistomallia ollaankin ehditty käyttää, mutta ei riittävästi, että siitä olisi uutuudenviehätys ja kaikki hienous kadonnut. Lisää sateita tilauksessa siis säidenhaltijalta :)

Agilityhengähdyskin loppuu. Savikon koulutuksen jälkeen käytiin kerran tekemässä ihan pikkupikkutreeni hallilla, jonka jälkeen ollaan oltu ihan kokonaan ilman agilitya. Alkavalla viikolla jatkuvat taas ohjatut treenit ja keskiviikkona starttaillaan epiksissä. Lauantaina matkustetaankin ensimmäistä kertaa kolmosluokkalaisina kisaamaan, ei enää luokkanousijoina. Superjee!

Surullisia agilitykuulumisia puolestaan Hilman osalta, lonkista nimittäin löytyi aikaisemmin viikolla paljon nivelrikkoa ja polvet luksoituvat. Hienosti monen vuoden harrastamisen ja kisaamisen jälkeen agility ainakin nykyisessä fyysisessä muodossaan jää pois H:n elämästä. Ihanasta Hilmasta saatiin kuitenkin vielä ihana kuva viimeiseltä agilitykesältä. Eläkepäiviä ja uusia harrastuksia odotellen :)


2 kommenttia:

  1. Heippa hei ja terkkuja Eelle ja itse omistajalle :)! Millos karvakuono tulee taas trimmiin? Ostin justiinsa uuden trimmipöydän niin Ee pääsisi ihan upouuden pöydän testaajaksi. Pakko oli ostaa uusi kun edellinen oli aivan liian iso westejä ajatellen. Westejä kun suurin osa trimmaamistani karvakuonoista on :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ja hyvä kun muistuttelit, täytyykin varailla aikaa, sähköpostia laitettu! Koitin jaksaa trimmata Elviä kesän aikana... painotus sanalla koitin :D Tullaan siis oikein mielellämme kuluttamaan uutta trimmipöytää pikapuolin ;)

    VastaaPoista