perjantai 18. helmikuuta 2011

Treenit peruttu

Nyt pakkaset äityivät niin alhaisiin lukemiin, että kouluttajakin jo soitti aamutuimaan treenien peruuntumisesta. Todennäköisesti siis viikonlopulle kaavailtu koulutuskin peruuntuu. Harmillista, mutta eihän kukaan tälle säätilalle voi yhtään mitään. Elviiran ulkoilukin on harmillisen rajoittunutta, kukapa vapaaehtoisesti tuonne haluaisi palelemaan?

En tiedä, miten suuressa osassa kovat pakkaset ovat Elvin iho-ongelmien kanssa, mutta nyt kutina on taas kasvanut entisestään. Varsinkin päätä, kuonoa, toista kylkeä ja selkää kutittaa. Tänään aloitimme päivän perusrasvaussessiolla, sillä iso osa Elviiran ihon kutinastakin voi johtua atooppisesta ihosta, joka kuivuu (pakkasella) kuivumistaan. Lisäksi rasvailin rikkinäiset ihonkohdat Fucidermilla.

Elviiran ruokavalio on ollut nyt suunnilleen kuukauden verran peura ja peruna. Aikaisemmin neiti söi hevosta ja perunaa, mutta oireet eivät lievittyneet. Nyt taas peuran aikana on ollut paljon kovia pakkasia. Periaatteessa siis Elviira oli parempi heppavaliolla, mutta peuran aikana ihoa on koeteltu taas muutoin enemmän. Pikkuhiljaa toivoisin jo, että tuo rauhottuisi johonkin tilaan tuo iho, mutta se on kyllä turha toive atooppisen/allergisen koiran elämässä. Välillä on hyviä hetkiä, välillä huonoja. Nyt on menossa todella huono vaihe. Positiivista on kuitenkin se, että Elviira on aina ja koko ajan positiivisin mielin ja energinen, eikä ole vetäytynyt apaattiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti