torstai 14. marraskuuta 2013

Luova tauko

Blogikirjoittelussa on pidetty nyt luova tauko, pohdittu tulevaa ja päädytty siihen, että tällä mennään. Talvikauden myötä ilmestyi kirjoitusintoakin.

Tokopaniikin ja tämän päivän väliin sopii yhtä jos toista Elviiran elämässä, mutta tässä tärkeimmät :)

Tokokokeesta saatiin III-tulos Elviiran superpaineistuttua siitä, että jouduimme uusimaan paikkamakuun. Jos jotain uusitaan, se tarkoittaa sitä, ettei eka kerta kelvannut ja miksei kelvannut, vaikka Elvi pysyi rauhallisena molempien koirien remutessa vierellä. Toki Elvi siis lähti, kun japaninpystykorva ampaisi matkaan sata lasissa vierestä, mutta sen sanon, että Elvin saalisvietillä varustettu koira ei pysty vielä tuossa vaiheessa toko-oppiaan pysymään paikallaan saalistustilanteessa. Uusimisen ansiosta yksilöliikkeissä en tahtonut saada Elviä edes istumaan ennen liikkeitä. Tuomari (Marko Puranen) oli supermukava ja kannustava, ei ollenkaan sellainen, miksi tokotuomarin kuvittelin etukäteen. Ensimmäinen koe on nyt kuitenkin käyty ja se siitä, seuraavalla kerralla parempi onni. Tarkoitus olisi ehkä tammikuulle yrittää johonkin hallikokeeseen. Tamskin tallilla möllitokokisoissa Elvi toimi kuin unelma eli voisiko se olla mahdollinen paikka, jos vaan mukaan sovitaan.

Rallytokossa ollaan pidetty kisataukoa, joka katkaistaan itsenäisyyspäivänä vuoden viimeisissä kisoissa, tammikuusta jatketaan sitten taas sitäkin. Siis kisaamista. Hallitreeneihin ei päästy/lähdetty talvikaudeksi, sillä jokainen rallyryhmä pyörii niin, että samanaikaisesti toisella kentällä on agilitya. Joo, häiriötreeniä kyllä, mutta ihan liikaa vaadittu Elviltä.

Venla on lähdössä ensimmäiseen näyttelyynsä (tai siis täytyyhän minun se sinne viedä) Turkuun tammikuun puolessavälissä. Käytiin Piikkiöstä (Tiina Jaakkola, Rontix) hakemassa trimmivinkkejä ja opin taas hurjan paljon uutta westien (näyttely)trimmauksesta. Ja kun pääsee itse tekemään valvovan silmän alla, ei voi kuin onnistua. Tulihan siitä ihan westien näköinenkin :) Ja nyt on siis viikot laskettu, missä vaiheessa trimmataan mitäkin ja kuinka tiuhaan ennen näyttelyä eli pari kuukautta joutuu Venla raukka nyt elämään suurennuslasin alla tukkansa kanssa.







Agilityrintamalla ollaan pidetty treenitaukoa molempien kanssa ennen uutta talvikautta. Venla lopettelee juoksujaan ja Venlan paraskaveri Jippokin oli kylässä (juoksuhoidossa), jolloin ei viitsitty kiusata kaveria hallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti