torstai 17. toukokuuta 2012

Match Show Jämsänkoskella

Käytiin Elviiran kanssa näyttelytreenien päättymisen kunniaksi mätsärissä naapurikunnassa tänään. Treeniä tuli pienten riehuvien koirien kanssa samassa kehässä kävelystä. Kerran Elvi katsoi jäätävästi taakseen ja murahti, muuten kulki hienosti ja yhteistyökykyisesti, vaikka olikin sekä minun että koiran mielestä ihan älyttömän tylsää! Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli urosparsoni, Ee sai punaisen nauhan. Punaisten kierroksella Ee:llä oli vastassaan puunattuja näyttelykettiksiä ja vaikka mitä muuta, mutta (ei ehkä ihan meidän makuun olevan) tuomarin silmän mukaan Ee oli westieille kunniaksi ja sijoitti Een neljänneksi. Paras mätsäritulos ikinä ;) Palkinnoksi keltainen... siis kyllä, keltainen, näyttelytalutin ja kirjavaakin kirjavampi onnettomilla muovisoljilla varustettu pentu/pikkukoiran kangasvaljaat.

Elvi oli yhtä pettynyt kuin Lempäälän kisoissa, joissa voitettiin pelkkä lahjakortti (ei siis MITÄÄN Elville), vaikka voitettiin luokka. Silloin käytiin pikaisesti ostamassa kangaskonglelu, nyt tyydyttiin syömään autossa eilisestä taskuun jäänyttä makkaraa. Ei sillä, mitään palkintoa tai sijoitusta emme menneet hakemaan, kokemusta sitäkin enemmän, mutta ymmärtäähän toisen harmistuksen, kun kerran voitti jotain.

Tavattiin westieihmisiä, joiden westie tosin oli kotona, ja kehuivat kovasti Elvin karkeaa turkkia. Karkeahan se onkin, superisti karkeampi kuin koskaan ennen (kiitos Hilkka!), nyt vaan harmillisen ylipitkää, joka toivottavasti korjaantuu ensi viikon trimmin myötä näyttelyyn mennessä :)

Sitten vielä agilitykisapurnaus loppuun. Nimittäin Elvillähän on nyt viikonloppuna Janakkalassa kisat. Luokkanousumahdollisuus molemmilla agiradoilla. Mutta eihän Elvi saisi nousta kolmosiin. No, miksi ei? Siksi, että westieiden rotumestikset järjestetään Nokialla 2.-3.6. ja sinne olisi päästävä vielä kakkosluokkalaisena kisaamaan lauantaina, sillä 3. päivä sunnuntai on pyhitetty sille näyttelytuloksen metsästykselle jo. Eli Janakkalan kisat on periaatteessa turhat. Ei sillä, että Elvi olisi koskaan aikaisemminkaan osoittanut merkkejä siitä, että kahmisi noita nollia tuosta noin vaan ja joka kisoissa, mutta pitäähän sitä jo vähän valmiiksi päästä purnaamaan ;)

2 kommenttia:

  1. No mutta onnea joka tapauksessa sijoituksesta vaikka olikin tylsää ja huonot palkinnot :D

    VastaaPoista