tiistai 13. joulukuuta 2011

Lucian päivän agilitytreenit

Käytiin iltamyöhäisellä hallilla ja siellä sattuikin olemaan kiva rata (ja vielä parempaa on, että ihanan Tanjan blogista löytyi valmis ratapiirros, kiitos!)

Alun ohjaus ihan suoraviivaisesti, kympille jaakotus ja sitten taas jatkui suoraan, ohjasin 14, 15 ja 16 aidat oikealta puolelta ja valssilla putkeen. Sitten tulikin loistoharjoitusta kepeille, kun jäin 18 aidan taakse kutsumaan Eetä (joka muuten pari kertaa kävi hakemasa 7 aidan, joka oli todellisuudessa ainakin metrin lähempänä 6 aitaa... itsenäisyyttä, itsenäisyyttä!) ja siitä sitten kääntö kepeille ja takaaleikkaus. Toimii <3 Kokeiltiin myös sylkkäriä, jonka ansiosta Elvi pyöri kepeille. Ei toiminut. Tehtiin sitten vielä poispäinkäännöllä ja kumma kyllä, se toimi hyvin! Aa:n vetovoima oli kova, mutta Elvi ei karannut sinne kertaakaan vaan meni kiltisti, mutta pettyneenä putkeen.

Syy sille, miksi tänään käytiin hallilla, on se, että Elvillä on uusi palkkapallo. Entinen on kadonnut ja olemme nyt virallisesti luovuttaneet sen etsimisen. Uusi minijalkapallo kelpasi hyvin, mutta eihän se ole entisensä veroinen. (Vaatii paljon pureskelua, likaantumista ja pehmitystä) Joka tapauksessa hienoa työskentelyä Eeltä, loppuksi päästin Sagan ulos häkistä ja sittenhän se oli menoa. Lentävä skotti viiletti vartin verran ympäri hallia äristen, muristen ja valtavan onnellisena. Sellaisina hetkinä onkin vaikea ymmärtää, miksi Sagan osa on olla sairas, kun elämänilo on niin suuri. Ennen kotimatkaa vielä kunnon lumipesut märässä hangessa ja omaan petiin unten maille.

Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti