tiistai 6. joulukuuta 2011

Kuvakuulumiset


Saga ja Elviira pitkästä aikaa!

Tytöille elämä hymyilee, kun on vihdoinkin saatu omaan kotiinkin lunta, jossa voi ryömiä, kieriä, pyöriä, möyriä, kaivaa..

Välillä täytyy kuitenkin Elvinkin vakavoitua lohduttamaan Sagaa...

...sillä jos ette tienneet, miltä kalju skotti näyttää, niin nyt tiedätte! Sagan nyppiminen on lopetettu armeliaisuudesta.

Onhan se sitikin ihan skotin näköinen, vaikkakin näyttää entistä pienemmältä Elviin verrattuna.

Ja partaan ei kosketa!

Eviiran kanssa ollaan vähän harjoiteltu pallopaimennusta... pitäisiköhän lajia muokata skotinpaimennukseksi?

Saga on lyhyttukkaisena hurjan paljon virtaviivaisempi, Elvi joutuu välillä tosissaan juoksemaankin!

Ja Saga vesispanieli kaivaa vettä lumen ja jään läpi jäätyneestä lätäköstä. On muuten hyvää. Maksavaivan suhteen mennään siis samalla tavalla kuin tähänkin saakka.

Kumman luulette olevan menossa kotiin?
Plikoilla on ollut hiljaiseloa niin harrastus- kuin kotirintamallakin, mutta huomenna päästään vihdoinkin Elvin kanssa tokokurssille. Voitte vain kuvitella Elvin reaktion ja huudon, kun mennään huomenna agihallille, jossa ei olla pariin viikkoon käyty. Ja vieläpä tokoilemaan. Täytyykin muistaa pakata korvatulppia kanssatreenaajille mukaan... Tämän vuoden puolella olisi Eellä ja Hilmalla vielä yhdet kisat ja sitten mietitäänkin, mitä tehdään, koska tehdään, miksi tehdään ja ennen kaikkea miten tehdään. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus järjestää joulukorttikuvaussessio neljällä koiralla, ans kattoo kuinka käy. Kuvasaastetta luvassa seuraavan kerran siis viikonloppuna, huomenna raportti treeneistä.

Hyvää eilistä itsenäisyyspäivää ja lumista talvenodotusta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Hauskalta näyttää! Kivaa kun on tullut viimein vähän lunta, ei tuo nuo koiratkaan ulkoa mukanaan pelkkää kuraa, niin kuin tässä viime aikoina aikakin meillä on ollut tapana :D

    VastaaPoista