tiistai 29. maaliskuuta 2011

Treenivapaata ja kunnonkohotusta

Nyt ollaan hauvojen silmätulehdussairastelujen vuoksi pidetty täysin treenivapaita päiviä. Agilityakin sivuttiin sunnuntaina vain katsomalla muiden treenaamista hetken ajan. Näinpä aikaa on siis jäänyt treenaamiselta koirien kunnonkohotukselle, pitkiä lenkkejä hihnassa ja vapaana, juoksutusta erilaisissa maastoissa ja tottakai koirien keskinäisiä leikkejä niin lumihangessa kuin sisätiloissakin.

Elviira jaksaa kyllä ihmeen pitkiä lenkkejä hyytymättä, mutta lenkkeily kun aloitettiin aikanaan heti Elvin tullessa, ei kai se ole mikään ihmekään. Sagakin kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä ja nykyään pääsee jo isojen tyttöjen kanssa samoille hihnalenkeillekin, vaikka ohitettavat ihmiset saavatkin neidin otsan menemään kurttuun ja takapuolen parkkeeraamaan kadulle, vielä kun ei ole ymmärrykseen uponnut, ettei kaikki ihmiset kulje ulkona pikkuneitiä varten. Pieniä hidasteita siis matkassa. Muistan kyllä, että Elvillä oli ihan samaa vikaa pienenä.

Tällä viikolla olisi kuitenkin lomailun jälkeen tarkoitus aloittaa Elvin kanssa pujottelun teho(ja häiriö)treeni kujalla. Ja tottakai tavoitteena myös päästä omiin viikkotreeneihin. Perjantaina olisi viimeinen ilmoittautumispäivä Riihimäelle agikisoihin ja vieläkin mietin, ilmoittaisiko Elvin vai en. Onneksi on vielä aikaa miettiä. Sagankin kanssa olisi tarkoitus päästä jatkamaan jo alkanutta kontaktitreeniä kotioloissa, mutta ensin parannellaan silmät kuntoon.

Kuvia metsälenkeiltä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti