keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Epikset

Taas käytiin Asikkalassa lenkki episten merkeissä. Ironista kyllä oli se, että ensimmäisen kisastartin jälkeen sitten saavutettiin episten tavoite, joka samalla oli Elviiran ensimmäinen agilitytavoite. Tuloksena puhdas 0 ja 1. sija! Liekö vastatrimmatulla tukalla ollut sitten vaikutusta tähän hienoon tulokseen ;)

Jälleen kerran rata oli helppo ja suoraviivainen, mutta ehkä suurin ero aikaisempaan oli se, että lauantaista viisastuneena vedätin Elviiraa rajusti koko radan. Teimme toisen harkkaradankin tuon voittoradan jälkeen ja siinä taas sorruin vanhoihin kuvioihin ja tein liian huolimattomia käännöksiä, minkä vuoksi Elviiralta sitten lentelikin rimoja. Ee:llä oli vauhti päällä ja kiinnostus radan jälkeen luoksetuloon tai palkkaan oli olematon. Onneksi postissa tuli uusi jäniksenkarvainen patukka (aiheutti kyllä ehkä enemmän ihmetystä kuin innostusta), joka otetaan sitten jatkossa pelkkään agikäyttöön motivaatiolisäksi. Ja toistaen tätä jo kovin tutuksi tullutta mantraa, Elvi tarvitsee lisää keppitreeniä :D

Tarkoitukseni oli ottaa kuva kanileluun tutustuvasta Elviirasta ja hienoista palkinnoista tähän yhteyteen, mutta Saga oli eri mieltä tästä Elviin kohdistuvasta huomiosta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti