perjantai 19. elokuuta 2011

Paluu arkeen

Pikkuhiljaa kesän jälkeen päästään palaamaan takaisin normaaliarkeenkin. Blogipäivitykset ovat kesän aikana jääneet melko vähäiselle ja muutkin kuulumiset, mutta nyt voidaan vähän kartoittaa tyttöjen elämäntilannetta.

Elviiralla on ollut pahoja allergiaongelmia kesän aikana, ihossa, korvissa ja silmissä. Kutinaa, kortisonia ja antibioottikuureja on riittänyt. Tyttönen on pysynyt kuitenkin kohtalaisen pirteänä ja agilitykentällä mitkään ongelmat eivät ole haitanneet. Lääkekuurien väleissä ollaan käyty agilityn kisakentilläkin ja tuloksia on tullut. Enää emme mene hakemaan hylättyjä, vaan olemme nostaneet tavoitteet nollatuloksiin. Kisoissa tulokset ovat olleet vitosta ja kymppiä (ihanneajoissa), mutta mahtuu kesän saldoon yksi nollatuloskin. Nolla varsinkin toi taas uutta puhtia treenaamiseenkin. Toivoa löytyy! Kesästä on nautittu varsinkin uimarannalla uiskennellen ja Sagan kanssa leikkien.

Saga puolestaan on parannellut taisteluhaavojaan maksashunttia vastaan, kontrolliverikokeiden perusteella vielä ei voida ainakaan sanoa leikkauksen auttaneen, mutta maksavikaisen ruokavaliolla pikkuneiti on pysynyt pirteänä ja energisenä pikkukoirana. Kesän aikana on omistajaa koeteltu jos jollain tavoilla pienen skotinpoikasen toimesta, mutta tavaroita saa kaupasta ja olenpahan itse oppinut katsomaan elämää (ja etsimään tuhottavaa) lattiatasosta, lisäperspektiiviä elämään. Saga pääsi tänään myös aloittamaan ihkaoman harrastuksensa, tokon. Seuramme järjestää muutaman kerran tokokurssin, jolle osallistumme sen takia, että saisin itse oppia oikeaoppista tokoa ja sen opettamista koiralle. Saga on toistaiseksi ainakin osoittanut todella lupaavia merkkejä siitä, että kyllä tuosta vielä tokokoiran saa. Ja miksipä ei pikkukoira pitäisi tokotreeneistä, namia kun saa pelkällä tuijotuksella ja lempiasennossa istuen jalan vieressä ;)

3 kommenttia:

  1. voi ikävää kun pikkuisilla on ollut sairastelua :/ toivottavasti paranevat vielä kunnolla molemmat!

    VastaaPoista
  2. Elviira ei tule varmasti koskaan parantumaan, Sagalla sentään sitä toivoa on, mutta kunhan nyt päästäisi edes sellaiseen tilanteeseen, että voidaan suurin osa ajasta viettää oireettomana :/

    VastaaPoista
  3. Ai teillä on niin paha tilanne, voi ei :( Todella ikävää, jaksamista sinne sitten!

    VastaaPoista