lauantai 17. marraskuuta 2012

Maakuntamatkailua

Lähdettiin vapaapäivän kunniaksi maakuntamatkailemaan Elvin kanssa ja hieman huvitti kotiintullessa, miten monen kunnan kautta sitä ajettiinkin 40 kilometrin matka... Iitti, Kouvola, Nastola, Heinola, Lahti.. kylistä puhumattakaan!

Käytiin Iitissä Hiidensaaressa kiipeämässä Hiidenvuorelle. Oli kyllä upeat näkymät, vaikka hieman tietysti hirvitti, kun Elviira oli painattamassa jyrkänteelle ilman mitään huolenhäivää. Onneksi hihna oli matkassa. Harmittavasti itse vuorelle kiipeäminen oli hieman tylsää, sillä paikalle oli rakennettu portaat lähestulkoon koko matkalle, mutta Elvi kierteli polkujen kautta saman matkan ylös, joten samapa tuo, oliko minulla tylsä nousu vai ei. Kaikkinensahan vuoren alue oli pieni, mutta hyvä niin, sillä pimeys pääsi silti yllättämään ennen kuin ehdittiin takaisin autolle. Sain sentään muutaman valokuvan otettua, vaikka maisemat eivät pääse niissä yhtään oikeuksiinsa. Elviiran mielestä maakuntamatkailu oli superkivaa ja saihan se pitkin metsää juoksuhepuleita useampaan otteeseen.

Maakuntamatkailuun tietysti ajauduttiin ihan toisen reissun ansiosta, sillä pääsin tuijottamaan jotain minidonitseja (eli pieniä Donut's kennelin pentuja, kiitos tästä Piia!). Kuvat puhukoon puolestaan :)



2 kommenttia: