maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikkotreeni vihdoinkin

Ihan alkuun pitää todeta, että viikon takaisista Purinan kisoista on kyllä tulossa juttua, mutta jostain syystä yhteys koneen wmm:n ja youtuben välillä on säälittävän hidas. Toista vuorokautta latasin matkaseuran koiran videota, joka jumitti koko laitteen ja tänään samaisen videon parissa on päästy jo 56%:in. Elvin video tulee tämän jälkeen.

Siellä Purinalla kuitenkin Elvi alkoi ontua ja muutenkin oli outo radoilla. Tänään pohdiskeltiin treeneissä syytä ja fiksuakin fiksumpi kaikentietävä koutsi Taina osasi sanoa, että siellä suolataan. Ja mitä sanoo Elvin herkkistassut ulkoilman märkyyden ja sisäilman suolan yhteisvaikutuksesta? Ei mitään kivaa ainakaan. Toivotaan siis todella, että kyse oli vain tästä. Note to self, ei enää ikinä Purinalle sisäkisoihin.

Vaulla oli eilen ollut Oreniuksen Juha kouluttamassa ja loogisesti tehtiin tänään Oreniuksen rataa. Otettiin ihan kevyt paluu Elville, rimat kahteenkymppiin ja rauhakseltaan eteenpäin. Ratapiirros ohessa (ja ensimmäinen aitahan oli siis ysikympissä kakkosaitaan nähden kuvan ulkopuolella ;).

Alun ohjasin oikealta, heitto kakkoselle, takaakierto, niistopersjättö ja sitten, Elviira hyppäsi nelosaidan ja ohjauksen puutteesta ja jälkimmäisillä kerroilla ohjauksesta huolimatta meni PUTKEEN. Ja sai tottakai ältsinisot kehut ja palkat, uskomatonta! :) Sitten otettiin tosissaan niin kuin tekisin koiran kanssa, joka hakee putkiin ja tietysti Elvi tuli hanskaan ja jatkettiin etiäppäin. Pohdinnan jälkeen kaikentietävän painostuksesta tehtiin sitten sieskalle poispäinkäännös vasemmalta puolelta ja vaikka niitä ollaan (yksittäisinä juttuina) treenattu, en kuollaksenikaan muistanut, kummalla kädellä olen sen tehnyt. Kokeilun kautta selvisi, että käännän Elvin vastakädellä (ja muistin perustelunkin kotimatkalla, kun saman puolen kädellä Elvi hyppää aidan suoraan tai lähtee viereisen takaakierrolle, vastakäsi katkaisee sen jatkumon). Tätä toisteltiin pari kertaa ja aivan mainio pikkuwestie teki aivan mainiota poispäinkääntöä. Jätettiin rata kahdeksaan esteeseen ja mennään vaikka huomenna tai ylihuomenna tekemään enemmän. Kevyt aloitus ja silleesti.

Hauska rata kyllä ja varsinkin kepeiltä poispäinkääntöä putkelle on Een kanssa päästävä kokeilemaan. Täytyypä muistaa ottaa videokamera mukaan ja etsiä jostain nopeammin videoita nettiin lataava kone tahi nettiyhteys.

Loppuu vielä Sagan mielenosoituksellinen kuva, kun arvon skottineidin vedentarjoiluastia oli tyhjä! Pöyristyttävää!


1 kommentti:

  1. Onneks ei sit ollu sen pahempaa! :) Katos, mä osaankin kommentoida tänne :D Voi pientä Sagaa!

    VastaaPoista